Cukromer s teplomerom
Popis produktu
Cukromer alebo inak nazývaný aj kvasomer slúži k meraniu zbytkového cukru v kvase - zrelosti vykvaseného ovocia - či je kvas už vhodný na pálenie.
Meranie sa vykonáva pri teplote 20°C. Rozsah stupnice 0-10%. Súčasťou je aj teplomer s rozsahom 0-35°C
Cukromer je balený v odolnom papierovom tubuse.
Celkový rozmer (øxv) | 20x250 mm |
---|---|
Váha | 0,05 kg |
Spuchlák - prevádzka
Záhradné centrum Slnečnica
Pezinská ulica 5862
901 01 Malacky
IČ: 140 558 64
IČ DPH: SK1020218881
Možno hľadáte
Prihláste sa k odberu noviniek
a budete vedieť o zlacnenom tovare a novinkách ako prvý.
Registráciou sa k ničomu nezaväzujete a odber noviniek môžete kedykoľvek
zrušiť prostredníctvom odkazu v správe.
Objednaný tovar zasielame cez DPD do 24-48 hodín
Máme odborníkov, ktorí sú pripravení vám poradiť
Disponujeme 4 000 m2 vlastných skladových priestorov
Individuálne zľavy pre firmy so zameraním na záhradkársky a vinársky sortiment.